Kirsten Nelson

Dae Wikipedia, s'entziclopedia lìbera.

Provintzia de Casteddu-Istemma.png
Articulu in campidanesu
Provintzia de Casteddu-Istemma.png


Kirsten Nelson

Kirsten Nelson (Oklahoma, 27 de su mesi de ladamini de su 1966) est una attrici stadunitensi, prus nomenada a su pubblicu po su rolu de Karen Vick in sa serie televisiva Psych, trasmittia in USA Network.

Biografia[càmbia | edit source]

Kirsten est crescia in Chicago auba at studiau a sa Northwestern University e fudi unu de is membriusfundadoris de sa Chicago's Roadworks Theatre Ensemble primu de si trasferri in Los Angeles.[1] In su mentris de sa sua carriera Nelson at tentu rolus in: Buffy l'ammazzavampiri , The O'Keefes , Baby Birba - Un giorno in libertà , Il fuggitivo , Frasier , Ally McBeal , West Wing - Totus is ominis de su Presidenti , Just Shoot Me! e Cresci, te stragu! .

Filmografia[càmbia | edit source]

2001 West Wing - Totus is ominis de su Presidenti Delores Landingham a giovana
2002 Buffy l'ammazzavampiri Lorraine Ross, segunda manager de su Doublemeat Palace
Providence (serie televisiva) Kim
Ally McBeal Connie Dekumbis
2003 The O'Keefe Ellie O'Keefe
2004 Larceny Della
Frasier Ellie
Una star in periferia Susan Aarons
2005 Senza traccia Ms. MacPherson
Malcolm Jeanie
Everwoods Ellie Beals
La guerra dei mondi Femina de affaris
2006 Psych Karen Vick

Notas[càmbia | edit source]

  1. Psych TV Show and Television Series - Karen Vick Character Profile - USA Network -Cast Bio: Kirsten Nelson

Ligas esternas[càmbia | edit source]