Jacques Prévert

Dae Wikipedia, s'entziclopedia lìbera.

Ozieri-Stemma.png
Articulu in logudoresu
Ozieri-Stemma.png

Jacques Prévert (Neuilly-sur-Seine, 4 de frealzu 1900Omonville-la-Petite, 11 de abrile 1977) est istadu unu poete e isceneggiadore frantzesu.

Bibliografia[càmbia | edit source]

  • Paroles (1946)
  • Contes pour enfants pas sages (1947)
  • Le Petit Lion (1947)
  • Des Bêtes (1950)
  • Spectacle (1951)
  • Grand bal du printemps (1951)
  • Lettre des îles Baladar (1952)
  • Tour de chant (1953)
  • La pluie et le beau temps (1955)
  • Histoires (1963)
  • Le Cirque d'Izis (1965)
  • Fatras (1966)
  • Charmes de Londres (1999)