Queen

Dae Wikipedia, s'entziclopedia lìbera.
Queen 1984 012.jpg

Queen fit una banda inglèsa de rock e pop chi si fit formada in London in su 1970 chi est debénnida una de sa pius de sutzessu siat commerciale che de crìtiga in s'istoria de sa musica populare. Sa banda fit cumposta dae Freddie Mercury (boghe e chiterra ritmica), John Deacon (basciu), Brian Harold May (boghe e chiterra solista) e Roger Meddows Taylor (boghe e baterìa).

Discografia[càmbia | edit source]

  • Queen (1973)
  • Queen II (1974)
  • Sheer Heart Attack (1974)
  • A Night at the Opera (1975)
  • A Day at the Races (1976)
  • News of the World (1977)
  • Jazz (1978)
  • The Game (1980)
  • Flash Gordon (1980)
  • Hot Space (1982)
  • The Works (1984)
  • A Kind of Magic (1986)
  • The Miracle (1989)
  • Innuendo (1991)
  • Made in Heaven (1995)